Tuesday, August 2, 2011

Seo Ji Hye


Seo Ji Hye (서지혜) este o actrita Sud-Coreeana.S-a nascut la data de 24 august 1984,deci e zodia Fecioara.In inaltime are 170 cm si greutatea ei este de 48 kg.in anul 2003 a debutat pentru prima data in All In,avind insa un rol minor.A continuat in 2004 tot cu un rol minor:My 19 Year Old Sister in Law..In 2005 a avut primele roluri mai principale in filmele:She Has Come Back! si Shin Don.
In anii urmatori a debutat tot in roluri principale in dramele:Over the Rainbow Hyangdan si I Love You.In anul 2008 a debutat in Chun Ja's Happy Events.Urmatoarea drama in care a jucat este una istorica :Kim Su-Ro, The Iron King.In prezent se filmeaza in 49 Days jucind rolul tinerei Shin In-Jung.As vrea sa postez si informatii despre rolurile sale in cele 3 drame istorice in care a debutat pina acum:





Kim Soo Ro este cel mai recent serial al ei,în care interpretează rolul frumoasei prinţese Heo Hwang Ok, originară din India. Împreună cu tatăl ei, ajunge cu corabia în Gaya, unde îl cunoaşte pe Soo Ro şi se îndrăgosteşte inevitabil de sufletul lui bun. După multe aventuri, ea devine soţia acestuia, şi prima regină a Gayei.








În Shin Don, superba actriţă joacă dublu-rol. Primul ei rol este acela al prinţesei mongole Botap Shili, care se vede nevoită să se mărite cu prinţul Gangneung, ostatic politic în Yanjing, Yuan. După nuntă, pleacă spre Goryeo, unde soţul ei devine regele Gongmin, iar ea devine regina Noguk. Ajunge să-şi iubească noua ţară mai mult decât patria-mamă, şi se dedică cu totul soţului şi oamenilor. Moare încercând să dea naştere unui fiu, după ce mai pierduse o sarcină.

Cel de-al doilea rol este al unei tinere de obârşie umilă, pe nume Banya. Datorită asemănării izbitoare cu regina Noguk, după moartea acesteia, regele Gongmin se îndrăgosteşte de ea şi o lasă însărcinată. Însă regele era deja pe calea pierzaniei din cauza nebuniei sale, şi ordonă ca tânăra să fie ucisă.






Ultimul rol istoric este cel din Legend of Hyang Dan. Seo Ji Hye este Hyang Dan, slujnica lui Chunhyang. Într-o zi îl întâlneşte pe domnişorul Mong-ryeong, şi cei doi se îndrăgostesc în ciuda faptului că cei din jur se opun. După multe încercări, cei doi rămân împreună după ce realizează că sunt sortiţi unul altuia.

No comments:

Post a Comment